Kevät alkaa näyttää parhaita puoliaan. Ilmat on jo hieman lämmenneet; eilen lunta talon ja tallin katolta kolatessa piti jo riipiä takkia pois päältä. Saatiin katot puhtaiksi lumesta hyvissä ajoin aamupäivästä, ja kun ilma näytti vain paranevan, päätettiin oikaista Simojärvelle pilkille. Ja kalaa tuli ihan 'simona' Hymy. Tai noh, yhteensä seitsemästä reiästä kolmisenkymmentä ahventa. Ei huono saalis ollenkaan ottaen huomioon, että osa ahvenaisista oli tosi hyvän kokoisia. Suurimmat fisut isäntä nylki illalla paistokaloiksi, kymmenkunta pienintä ahventa pääsi kattilaan koirille keitettäväksi.


Voi sitä aurinkoista päivää huonomminkin kuluttaa...


Välillä piti sitten tulla saareen laavulle hanskoja kuivattelemaan...

 
...varpaita lämmittelemään ja paistamaan makkaraa.

Tytti odottelee edelleen hyvää, aktiivista ja yhteistyökykyistä kotia itselleen. Rinnakkaiselo porojen kanssa ei tunnu enää sujuvan vaan neito painelee heti kun silmä välttää naapurin porotarhaan poroja jahtaamaan. Olisi hieno juttu löytää Tytille koti jostain poronhoitoalueen ulkopuolelta tai ainakin seudulta, missä poroja ei pyöri omalla eikä ihan naapurinkaan pihalla.. Ensisijaisesti Tytti etsii sijoituskotia, mutta myös myynti tietyin ehdoin mahdollinen.

Meidän pikkuhurjimus Donna näyttäisi olevan tukevasti tiineenä! Neiti kasvattelee ahkerasti massuaan; vyötärönympärys on tällä hetkellä 53 cm, kun tiineyspäiviä on kasassa 28. Vatsa tuntuu kasvavan kovempaa tahtia viime kertaiseen tiineyteen nähden. Saapas nähdä, montako pikkudonnaa ja pikkujasua siellä pikkuisen äitikoiran massussa köllöttelee.