TreeniBlog hävisi eetteriin!! Olin vaihtamassa blogin ulkoasua, kun onnistuin jotenkin sössimään koko päiväkirjan maata kiertävälle radalle. Noh, treenit jatkuu mutta kirjaaminen saa nyt olla ainakin toistaiseksi.

Kun kerran treeniblogi hävisi, avasin jo viime vuonna tutuksi tulleen foorumin. Foorumista voi käydä katsomassa mm. Pelkosenniemen seuraavat TOKOtreenit taikka lukemassa muita terkkuja ja jättämään myös omia viestejä! Tervemenoa tutustumaan!

Sen verran on tapahtunut viime päivinä taas, että Donnalla alkoi juoksu. Ensi viikon alussa hyppäämme autoon ja lähdemme ajelemaan kohti romanttisia seikkailuja. Tästä retkestä tietoa sitten myöhemmin...

Alli kävi alkuviikosta ELL:n luona tarkastuksessa ja rokotuksilla. Laitettiin myös mikrosiru samalla reissulla. Neitokainen ei noteerannut kumpaakaan tapahtumaa, niin rokotusta kuin sirutustakaan, ei sitten niin ollenkaan! Tyttö huiskasi piiskahännällään pöydällä ja ahmi Emännän kädestä namia eläinlääkärin touhutessa tyttären "kimpussa". Mikrosirun laittamisen yhteydessä hännän heiluminen tilapäisesti keskeytyi Allin jäädessä ihmettelemään, mitä ihmettä oikein tapahtuu. Asiaa kovin pitkään kuitenkaan miettimättä herkuttelu ja hännän vimpatus jatkuivat taas aina siihen asti kun makupaloja Emännällä piisasi *vimps vimps vimps vimps huisk vimps huiskis*... Vahvahermoinen, avoin ja vilkas lapsi tämä meijän AlliMaakari.