Elämä on kyllä välillä yhtä ylä- ja alamäkeä. Tytin pentusten myötä on päästy nauttimaan  ihanan leppeästä myötätuulesta. 
Perjantaina piti sitten oikein istua miettimään, että mites tästä nyt eteenpäin? Kävimme Allin kanssa lonkka- ja kyynärkuvissa ja tulos oli melko musertava. Ell arvioi molemmat lonkat jopa E:ksi, niveliin kehittynyt lisäksi jo paljon nivelrikkoa! Lisäksi polvilumpiot olivat molemmat vinossa, ihan polvien ulkosyrjällä. Etupääkään ei ollut terve, ell arvioi kyynärät ykkösiksi molemmat.

2102934.jpg

Nyt omat jalostushaaveet Allin kohdalla tuntuvat niin tyhjänpäiväisiltä, asioilta joilla ei ole mitään merkitystä. Mielessä pyörii pääosin vain pelko siitä, kuinka paljon Allilla on yleensä vielä onnellisia ja kivuttomia viikkoja, kuukausia, vuosia edessä. Ja mitä sitten, kun tulee se ensimmäinen vaikea, kivulias päivä? Eläinlääkärin mielestä koiraa vie nyt eteenpäin mahdottoman hyvät lihakset ja pirteä pääkoppa. Yritetään siis pitää nuo molemmat nyt siinä  kunnossa, kuin ne tällä hetkellä on. Ja toivotaan Allille vielä monta kivutonta vuotta, meidän bernipentusten HoitoTätinä ja VaraEmona. Eikä toki hyvin alkanut mejäily tai sorsastuskaan jää pois, tehdään hommia koiran ehdoilla ja jaksamisen mukaan. Surullinen mieli on kuitenkin, todella surullinen...

****************

Noh, elämä jatkuu. Ja bernivaavit kasvaa. Yksi tyttäristä jää kotiin odottelemaan sitä mahdollista sijoitusperheen löytymistä (ihan niinkuin Aamu..). Vaikea on kuitenkin päättää, kumman neitosista jätän, Sallin vai Saaran. Molemmat ovat rakenteeltaan hyvin lupaavia ja vankkoja neitosia, luonteissa on hieman eroa. Salli on päättäväinen rämäpää, hieman kuitenkin siskoaan rauhallisempi tapaus, tuumailijatyyppi. Saara taas on ihan mahdoton riiviö, energinen pakkaus ja mahdoton kiusanhenki. Tänään otettiin 'kenneltyttö' Julietin kanssa kuvia vajaa kuusiviikkoisista kakruista. Ohessa ne 'perinteiset' kuvat, latailen iltasella loput kuvat valokuvakansioon, kun tullaan kerhon pikkujouluista.

2102935.jpg
BB Tia Dalma, Salli 4050 g

2102937.jpg
BB Calypso, Siiri 4080 g (tuleva espoolainen)

2102936.jpg
BB Elizabeth Swann, Saara 3770 g

2102939.jpg
BB Jack Sparrow, Sakke 3010 g (uusi koti Kärsämäellä)

2102940.jpg
BB Will Turner, Simo 4010 g (muuttaa Juukaan)