Mamma oli taas niin ylpiä kullastaan.. treenailtiin tuossa aamusella pihalla ja neiti on kyllä mennyt huimasti eteenpäin, mitä tokoon tulee. Sivulletulot ja -olot alkavat olla kohtuullisen suoria ja neiti hakeutuu innokkaasti sivulle. Seuraamisessa tehtiin jo pidempiä pätkiä ja neiti pysyi ihan oikeassa paikassa :). Istuminenkin sujuu seuraamisen pysähdyksissä todella sutjakkaasti. 
Käännöksiä harjoitellaan myös, ihan paikallaan sekä liikkeessä. Liikkeessä käännökset on vielä sellaisia loivia kaarroksia ja jos neiti pysyy hienosti oikealla paikallaan kontaktissa, on palkkiokin sen mukainen. Paikallakäännökset onnistuvat ihan kohtuullisesti "imuttamalla" juustonpalasilla... onhan sitä tullut tuolla joskus aikaisemminkin vissiin mainittua, että keittelee tuo Mimmulainen vaikka kalapotut, jos tietää siitä seuraavan namia ja herkkuja palkaksi.
Paikallamakuussa Mimmi kesti hienosti minuutin, Emäntä oli noin seitsemän metrin päässä. Pidempään ei uskalla vielä kokeilla tuota paikallaanmakuuta, vaikka neiti todella rauhallisesti siinä näyttää olevankin. Mennään nyt hiljaa ja yritetään tehdä paikallamakuu varmaksi liikkeeksi, ettei tarvitse sitä sitten uudelleen rakentaa niinkuin Miran kanssa ollaan nyt tekemässä.
Lopuksi harjoiteltiin vielä hyppyä ja luoksetuloa. Hypyssä Neiti ei vielä irtaannu täydellisesti, vaan sitä pitää auttaa liikahtamalla itse esteen suuntaan. Intoa piisaa kuitenkin kuin pienessä pitäjässä, hyppy on yksi Mimmin lempijutuista!
Luoksetulossa ollaan menossa siinä pisteessä, että Neitokainen jää rauhallisesti istumaan paikalleen Emännän poistuessa kymmenenkin metrin päähän. Mimmi myös odottelee rauhallisesti kutsua eikä yritäkään kirmailla perään omia aikojaan. Kutsun saadessaan se ampaisee vauhtiin ja istua napsahtaa ihan Emännän eteen tiukkaan tuntumaan. Kohta saadaan alkaa treenata tätä liikettä loppuun asti, eli liitetään tuo sivulletulo liikkeen loppuun. 
On tämän tytön kanssa kyllä ilo puuhata, kun se on niin innokas, motivoitunut ja hymy persauksissa koko ajan. Itselläänkin huomaa välillä suupielten olevan korvissa, kun tämä sveitsiläinen treenikaveri nauraa virnottaa ja huiskaa hännällään käskyjä kerjäten :D!!