Kaikki pentuset ovat lähteneet nyt maailmalle. Vaikka kuinka on yrittänyt olla kiitollinen raikkaan tuoksuisista aamuista, ei tälle haikeudelle voi mitään. Siitä olen kuitenkin onnellinen, että kaikki pentuset saivat parhaat mahdolliset kodit itselleen. Isot Kiitokset siis Muskan, Mintun, Benjan, Ritan, Nyytin ja Aten perheille, että valitsitte pentusenne juuri Mimmiltä :). Toivon teille monta onnellista ja tapahtumarikasta(!) vuotta uuden perheenjäsenenne kanssa!

989768.jpg
Viimeisen vuorokauden ajan tämä kaksikko piti bernipentujen hurjaa mainetta ja kunniaa yllä erittäin ansiokkaasti... kuvassa IsoIita eli Muska sekä Raita eli Rita.

989770.jpg
Muska 8vk ja narulelu

Vaan on meillä muitakin ilonaiheita ollut tässä kuin pernipentusten uudet perheet.. tapasimme nimittäin pitkästä aikaa erään ihanan herran... saanko esitellä:

Meidän oma Sankari, Frodo Baggins alias Mökö!!
989771.jpg

Mökön perhe toi PikkuReppulin täksi viikoksi hoitoon. Onhan poika kasvanut mahdottomasti ja on niin äitinsä näköinen että!! Jalkoja on vaikka muille jakaa, eikä tuo kaikki energiakaan tahdo mahtua pienen koiran nahkojen sisään. Onneksi Helmi on meidän perheessä se, joka leikittää koiran- ja kissanpennuista laitalukien kaikki tasapuolisesti :).

989821.jpg
Mökö ja Helmi leikkii..

989822.jpg
Eikä riekkumisesta meinaa tulla välillä loppua olenkaan..