Eilinen näyttelypäivä Kemijärvellä oli kyllä ERInomainen Hymy. Aamun debyytti sujui juuri niin hyvissä merkeissä, kun olin etukäteen toivonutkin. Tavoitteena oli, että neito juosta hilppasee kauhiasti pomppimatta, antaa tuomarin katsoa hampaat venkoilematta ja 'seistä tonottaa' edes vähän aikaa istumatta-halimatta-hyppimättä. Päästiin tavoitteeseen! Ja ylitettiinkin ne ihan reilusti..

Tuomari tykkäsi meidän pikkuvaavista kovasti, sijoitti narttupennuista toiseksi ja oli kuulemma mielissään, kun saa antaa muillekin kuin parhaalle pennulle KPn! Tästä se lähtee... Seuraavaksi Aamun kanssa ihmetellään juhannusnäytelmien hulinaa kesäkuussa. Silloin ollaankin jo junnuissa!

 

Mimmunen sai taas varasertin. Varaputki on näköjään menossa, eli varavalio tämä meidän muorisko on edelleen Silmänisku. Mutta eiköhän se viimeinen sinivalkoinen ruusuke sieltä vielä osu kohdalle.. Mimmi voitti eilen AVOimen luokan, oli loppujen lopuksi PN2 ja sai siis tuon jo mainitun varasertin. Vaan ei me kyllä huonolle hävitty.. sertin meidän nenun edestä nappasi upea Essi, Kirsin ja Katin Xtra Xcotic av Hiselfoss. Lämpimät onnittelut vielä Kirsi & Kati!

 

Meijän IlluIhanainen sai tällä kertaa EHn. Arvostelussa luki, että tuomari olisi toivonut lisää kokoa. Sitähän se minäkin olen toivonut monta kertaa.. Noh, kukaan ei ole täydellinen, vaikka läheltä liippaakin... Illunen on se meijän perheen peterpan, joka on päättänyt ettei koskaan kasva isoksi! Piste.

Omien tessujen menestyksen lisäksi sain olla todella iloinen myös kasvattien menestyksestä! Mimmin tytär Benja (BB Ava Gardner) sai ensimmäisen ERInsä, joka oli kyllä vähän yllätys sillä kuontalolla. Tai siis millä kuontalolla.. eihän sitä ollut siis nimeksikään! Tässä se taas nähtiin toisaalta, että turkki tai sen puute on vain yksi tekijä koirassa. Onnea siis Benja & Anni ekasta ERIstä! Turkin kasvatukseen nyt siis hus-hus ja kirsu kohti uusia näytelmiä! Ja sitä seisomista vois vähän harjotella siinä samalla kans Kieli ulkona...

Mimmusen toinen tytär Muska eli BB Annie Hall oli puolestaan upeassa turkissa. Ja niin ihanainen neito muutenkin! Muska sijoittui PN-kahinoissa taas hienosti, nyt kolmanneksi heti äitinsä jälkeen. Olipas tämä kasvattajamamma ylpiä omasta ÄitiKoirastaan ja sen Tyttärestä! Oli hienoa pollistella PN-nelikkoon valittuna niinkin isosta joukosta kauniita berninarttuja!

Mimmukka poseeraa ERInomaisten tyttäriensä kanssa. Vasemmalla Benja, keskellä ÄitiKoira Mimmi ja oikealla Muska.

Maarit & The Team lähettelee terkkuja kaikille paikalla olleille kamuille ja lämpimät onnittelut muille menestyneille!