Neitokaisen hampaat ovat vaihtuneet ilman ongelmia. Kyllähän tuolla kovalla luiden kaluamisella on varmaan osansa siinä, etteivät maitohampaat ole jääneet vaivaamaan. Myös turkki on alkanut vaihtua vaavin karvasta ison tytön karvaan. Selkäkarvat on kikkaralla ja turkki muutenkin selvästi karkeampaa. Turkkia harjataan päivittäin, varsinkin korvantaustat menevät helposti takkuun.. siellä kun se karva on vielä sellaista olematonta vauvauntuvaa. 

Tokossa ollaan opeteltu uutena asiana paikallaanoloa. Tässä vaiheessa riittää vallan mainiosti muutamien sekuntien rauhallinen makaaminen ilman aikeita ylösnoususta. Mamma on ehtinyt palkata hyvin ennen kuin neiti on pyrkinytkään ylös ja näin ollen Mimmi on alkanut hoksaamaan, että makupalaa saapi siitä että vaan maata pötköttää kaikessa rauhassa! Helppo ja mukava liike, tuumii hän. Seuraamista harjoitellaan myös ja vielä ollaan menossa ihan AAssa. Perusasennossa istuminen kontaktia ylläpitämässä on jo Mamman mielestä seuraamista.. sitä kun oppii pitämään hyvää kontaktia yllä perusasennossa, ei pitäisi olla homma eikä mikään pitää hyvää kontaktia yllä myös liikkeessä.. Seuraamiseen on lähdetty perusasennosta hyvästä kontaktista ja tehty ihan parin askeleen pätkiä. Voi sitä kiitoksen paljoutta ja kehujen määrää, puhumattakaan makupaloista, kun Neiti on pysynyt hyvin mukana. 
Perusasennossa kontaktin ylläpitämistä kun ollaan harjoiteltu usein, on neiti alkanut sitä tarjota missä milloinkin.. yleensä aina silloin, kun haluaa huomiota. Oli nälkä, pissahätä tai rapsuikävä, neiti istahtaa isolla pyllyllään Mamman vasemman jalan päälle, pikkuisen etuvasemmalle selkä Emäntään päin ja tuijottaa niskat kekassa silmiin vetoavasti :). Neiti on vissiin päätellyt, että kun sitä perusasennossa aina kehutaan ja annetaan makupaloja, homma toimii aina ja kaikkialla. 
Kyllä se Berni on sitten mukava ja yhteistyöhaluinen kumppani... varsinkin, jos taskussa on lihapullanpalasia jäljellä :).
Tänään Mimmi pääsee tallihommiin vuorostaan... kuvia ja juttua siitä reissusta sitten tuonnempana.