Pirtti on vähän rauhoittunut, kun Ilonaisen lapset lähtivät maailmalle. Lähimmäksi kasvukotiaan jäi Aslakki eli Janipan Touko. Pikkuherra terottaa tätä nykyä hampaitaan rottweilerystävänsä Brunon häntään naapurikunnassamme Sallassa.

1995505.jpg
Jäljelle jääneen nelikon kanssa tulossa metsälenkiltä

1995506.jpg
Janipan Touko.
Kuva: Marjo Kaisanlahti.

IlonaÄidin ilona on kotona vielä touhustiina Aamu. Neitokainen on erittäin virkeä ja rohkea resupelle, joka tuntuisi omaavan hyvin vahvan itsetunnon. Neiti on myös nätti kuin makiainen ja tasapainoinen rakenteeltaan. Aamulle olisi tarkoitus löytää rakastava ja yhteistyökykyinen sijoituskoti. Tuntuu vain, että mitä pidempään kodin löytyminen tulee kestämään, sitä haikeammalle neitokaisen luovuttaminen uuteen kotiin tulee tuntumaan..

1995508.jpg

Olemme viettäneet aikaamme mökillä kalastaen, saunoen ja risusavottaa tehden. Aamu on ollut reippaasti mukana touhuissa, välillä mökin kuistilla leväten ja sitten taas muiden mukana pitkin metsiä pomppien. Öisin on pissitty paperille ja nukuttu oman mamman kainalossa latauksessa, jotta jaksaapi taas päivällä riiviöidä.

1995513.jpg
Risusavotan päätteeksi pääsimme nauttimaan upeasta kokosta

Kävihän meillä mökillä tämän viikon alusta mieluisia vieraitakin! Mimmin poika BB Ace Ventura alias Atte piipahti kahvittelemaan isukkinsa Tatun, emäntänsä Hennan ja isäntänsä Teemun kanssa. Kylläpäs oli ihanaa nähdä, millainen Äijä Atesta oli tullut! Oikein iloinen rymyveikko, oikea viuhvauhville. Komia on poika myös, joskin vielä hieman 'keskentekoinen'.. vaan vastahan tuo miehenalku on vuoden vanha. Herra tulee varmasti 'raavastumaan' vielä kovasti.

Kiitoksia paljon Henna ja Teemu, kun kehtasitte möksälle asti ajella meitä treffaamaan! Oli todella mukava nähdä ja rupatella. Teretulemas taas vaikka ensi kesänä kalalle, ties vaikka niitä peltivaraston kokoisia taimenia saatais tuosta joesta nousemaan :).

1995512.jpg
Bouncy Buffoon's Ace Ventura, Atte

Parisen viikkoa sitten kävi kylästelemässä myös Mimmukan tytär BB Annie Hall alias Muska emäntänsä Helenan ja 'hoitotätinsä' Einin kanssa. Hieno tyttöhän se Muska on myös! Neitoselta on nyt leikattu vasen olkapää OD:n vuoksi. Näyttäisi, että olkapää tulisi toipumaan ja Helenalla olisi vaelluskaveri sittenkin tulevilla retkillään.

1996455.jpg
Bouncy Buffoon's Annie Hall, Muska.

Donnan juoksujen odotetaan alkavan päivänä minä hyvänsä. Hellustelemaan lähdetään sitten tuonne Oulun seudulle, jahka neitokaisen juoksut on 'näppeimmillään'. Donna on ottanut Allin kanssa tehtäväkseen Aamun leikittämisen. Alli saa leikittää Aamua sisällä, Donnalla on taas lupa leikittää Aamua myös ulkona. Neitokainen kieppuu ja tekee pyrähdyksiä Aamun nenän edessä, haukkuu pylly pystyssä ja riehuu Aamun ympärillä. Paksu Pikkuinen PygmiPerni on ihan intopiukeena, kompastelee tolppajalkoihinsa ja pönkii menemään, minkä kintuista irti saa vauhdikkaan cavatyttösen perässä. Ei voi muuta kuin nauraa tuolle paritsalle :D.

1995510.jpg

Tytillä on tänään 63 vrk täynnä ensimmäisestä astutuksesta. Avautumisvaihe taitaa olla alkamaisillaan, neitonen läähättelee ja on välillä levoton. Massussa käy melkoinen möyriminen, taitaa se Ainokainen olla ihan tosi iso tai sitten sillä on siellä kaveri. Jännää touhua, ei voi muuta sanoa! Kunpa kaikki menisi nyt hyvin ja TyttiTylleröinen pötkäyttäisi maailmaan terveen pentusen.

1996511.jpg
Tytti vasemmalla, olo on jo ilmeestäkin päätellen hieman tukala