Lumet lähtivät taas... tylsää!! Kurainen piha => Kurainen koira => Rättisulkeiset aina ulkoa sisään tullessa. Mimmistä on ollut todella hauska leikki roikkua hampaillaan pyyhkeen toisessa nurkassa samalla, kun Emäntä yrittää pyyhkiä jalat ja vatsanalusen puhtaaksi kurasta ja hiekasta. Pikkuhiljaa Neiti on alkanut kuitenkin ymmärtää, että Emäntä ei sittenkään haasta sillä pyyhkeellä leikkimään vaan sitä pitäisi niin kuin yrittää seistä ihan rauhassa paikallaan, kun tassuista ja vatsan alta kutkutellaan. 
Mimmi on Nellin tavoin myös vaihtamassa hampaita. Ahkera luiden kaluaminen edesauttaa maitohampaiden irtoamista ja näin ollen ainakin etuhampaat näyttävät vaihtuvan ilman huolenaihetta; tilaa uusille hampaille tuntuu olevan tarpeeksi.
Neiti oli pikkuisen flunssassa viime viikolla. ELL epäili yskän olevan tavallisesta hengitystieinfluenssasta johtuvaa ja määräsi lepoa. Viikon verran on oleskeltu niin rauhassa, kuin se vain tämän ikäiselle pennelille on mahdollista. Tänään käytiin sitten viikkoon ensimmäistä kertaa metsässä tunnin lenkillä. Voi kuvitella, että vauhtia piisasi! 
TOKOjuttuja on otettu melkein päivittäin, kontakti ja luoksetulo tärkeimpinä juttuina. Neiti on myös oppinut kaksi uutta temppua; Mimmi osaa näyttää, missä on Emännän "Peukku" tökkäämällä kuonollaan peukaloa. Toinen temppu on lapsista tosi hauska; Mimmi läpsäyttää isolla tassullaan "High Five" :). Nämä temput on opeteltu ihan "seku-vain" ja ovat Mimmin mielestä todella riemastuttavia; niitähän aina esitellään vieraille ja neiti nauttii esiintymisestä täysin rinnoin.