Miten tämä aika rientääkään! Vasta jännitettiin viimeisiä tiineyspäiviä ja nyt nuo 'tuhiskot' jo kokeilevat jalkojensa kantavuutta ja ihmettelevät suurta maailmaa (pentulaatikon päästä päähän on varmaan matkaa ihan mahottomasti!!) auenneilla silmillään. Vielä on pentulaatikossa kuitenkin aika rauhallista ja hiljaista. Tytti on hoitanut äidin velvollisuutensa aivan loistavasti ja pitänyt vaaviset kylläisinä ja tyytyväisinä. Ei voisi kasvattajamamma päästä helpommalla...

2041142.jpg
'Turvallista' elämää pentulaatikossa

Eilen otettiin taas uusia kuvia pentusista, ohessa pentupotretti osa III.

2041143.jpg
Salli 1730 g

2041144.jpg
Siiri 1480 g

2041145.jpg
Saara 1360 g

2041147.jpg
Sakke 1110 g

2041148.jpg
Simo 1575 g

****************

Muutenkin elämä kulkee aika rauhallisesti meijän perällä. Talvi alkaa tehdä tuloaan, pakkasta on öisin vajaa kymmenen astetta ja päivisinkin on pysytellyt nollan 'paremmalla puolen' jo pidemmän aikaa. Tessujen kanssa on lenkkeilty lähimetsissä ja vaaroissa, välillä pienemmällä porukalla ja välillä taas koko köörin voimin.

2041169.jpg

Meidän norjanharmaaseurakoirakin on ollut lenkeillä mukana, tosin tutkapanta kaulassa ihan kaiken varalta. Elli ei ainakaan vielä tänä syksynä syttynyt hirvenmetsästykseen, jäädään siis odottelemaan ensi syksyä.. Neiti tykkää kyllä chillailla metsässä ja on hyvinkin kiinnostunut metsän eri hajuista, mutta paljon, paljon kivempaa on hilputella isännän mukana ja istua nuotiolla vahtimassa reppua ;).

2041167.jpg

Aamu kasvaa ja komistuu. Ja syö ja riiviöi. Ja kakkii & pissii pääsääntöisesti ulos. Öisin tulee hienosti kaikki hädät paperille ja joskus päivällä vahingossa keittiön lattialle lirut. Ihmeen oppivainen neiti! Ja jotenkin niin järkevä. Vaikka energiaa piisaa ja luovuutta monenmuotoiseen riiviöintiin riittää, neiti on hyvin tottelevainen ja tietää, mitä tarkoittaa TOP ;). Luoksetulotreeniä ja kontaktia harjoitellaan päivittäin monessa eri tilanteessa, istuminenkin on hanskassa. Nyt opetellaan seisomista ja hitsi että se on vaikeeta, kun pylly painaa niin paljon!

Appropåå.. painosta tuli mieleen. Neiti on nyt vajaa 12 viikkoa, painoa 11,4 kg. Äitinsä painoi Aamun iässä 8,7 kg ja Mimmikin, iso tyttö, 10,1 kg. Saapas nähdä, millainen jytikkä tästä Aamusesta on tulossa...