Kävimme eilen Donnan kanssa Sarkasen Pekan juttusilla Rovaniemellä. Pekalla oli 'Pevisapäivät', ja silmätarkastukseenhan me olimme ajan varanneet. Silmät olivat perinnöllisten sairauksien osalta OK, joten senkin puolesta se juoksu saisi jo tulla Silmänisku.

Mimmun kanssa ollaan yritetty nyt vähän treenailla, ilmoittauduttiin villasukkatokoilemaan Kemijärvelle. Joka toinen päivä on tehty juttuja niin, että kaikki AVOluokan liikkeet on tullut läpikäytyä tavalla tai toisella, joko hieman kisamaisemmin tai sitten ihan pikku pätkissä tai leikin varjolla. Palkkauksessa olen kyllä vieläkin ihan liian 'antelias' eli en uskalla vaatia kovin pitkiä jaksoja ilman palkkaa. Pakko alkaa uskaltaa hiljalleen, jos AVOnkin jälkeen vielä meinataan jatkaa ylempiin luokkiin...

Ollaan myös ratsasteltu ahkerasti. On se jännä juttu, että vaikka on useampi välivuosi hommassa, muutaman kerran jälkeen ei tahdo enää edes muistaa, että on pitänyt taukoa. Ratsastuslenkit ovat olleet myös Allille todella hyvää treeniä; välillä on mennä köpötelty käyntiä jolloin Alli on saanut huilata ja tutkia omiaan ja sitten on taas menty tukka putkella niin reippaita laukkapätkiä, että labukka on saanut tosissaan pinkoa pysyäkseen perässä.

Ajohommiinkin haluttaisi jo hiljalleen, kärryjä ei olla saatu vielä haettua Kokkolasta. Ollaan tehty kyllä jo alustavat kaupat, kun vielä ehtisi ne sieltä myyjältä noutaa... Myös rekivaljaat on hakusessa, reki kun oisi millä ajella. Molemmille mammoille tekisi välillä hyvää päästä kärryjen tai reen eteen; saisi päänupit vaihtelua ja lihaksisto myös vähän toisenlaista rasitusta.