Niemen TOKOt jäivät talvitauolle. Palataan asiaan taas, kun aurinko näyttää naamansa ja lämmittää jo hiukan elikkä tuolla jossain helmikuun loppupuolella. Tarkoitus olisi miettiä jatkokurssia ja perustaa se "mahdollisesti kisaavien koirakoiden treeniporukka".. useampia koirakoitahan tuohon porukkaan voisi alkeisryhmästä jo ilmoittautua :).

Juhlistimme treenien jälkeen kauden lopettajaisia MetsäBileillä. Kemuihin osallistui monenkirjava joukko koiria, oliskos ollut kymmenkunta karvanaamaa, jotka juoksivat ja painivat vajaan parituntisen Kupittajan hiekkamontuilla. Ainakin omat koirat olivat illan kohtuullisen rauhallisia ja nukuskelivat kuka missäkin nurkassa/korissa. Kuvia tuolta lenkiltä löytyy meidän sivuilta.

Esitänkin kiitokseni mukavasta syksystä innokkaalle treeniporukalle; KIITOS Kimi & Isäntä, Pimu & Emäntä, Sahpe & Emäntä, PikkuSahpe & Emännät, Mörkö & Emäntä, Emma & Emäntä, Unna & Emäntä, Mira ja Arttu & Emäntä! Jatkakaahan samaan malliin ja muistakaa se tärkeä juttu; Iloitkaa koirienne ja omista onnistumisista! Oppimista, niin omaa kuin koirankin, edistää huimasti se, että tekemisen ilo säilyy ja treenaaminen pysyy hauskana puuhana :).