834594.jpg
Pikkuneidit odottelivat välillä boxissaan

Eilen oli kiva päivä. Järjestimme kennelkerhon väen kanssa koiramaisen koko perheen tapahtuman Kemijärven Liikuntahallin kentällä. Väkeä oli saapunut paikalle mukavasti, vaikka sää ei tänä vuonna meitä suosinutkaan.

834593.jpg
Helmi kehässä Aikan kanssa

Molemmilla pikkutytöillä meni hienosti, Helmi sai runsaasti uusia kokemuksia tulevia näytelmiä varten. Donna piti muuten vaan hauskaa. Donna osallistui myös sprinttikisaan, tuloksia päivitellään myöhemmin, kunhan niitä saadaan. Sen verran voin jo etukäteen kertoa, että lujaa se meni ;).... Niin ja sen verran muistan, että Donna oli hienosti pienten koirien punaisten toinen! Tuomari kehui kovasti Donnaa ja oli sitä mieltä, että neiti on erinomaisen kiinteässä lihaskunnossa kun ottaa vielä huomioon, että synnytyksestä on vain kaksi ja puoli kuukautta.

834620.jpg
Pöydälle menossa arvosteltavaksi

834619.jpg
Helmiä vähän jännitti koko touhu sekä ihmis- ja koirapaljous

Oheisesta linkistä pääsee katsomaan kuvia eilisestä tapahtumastamme. Kuvista saa poimia haluamansa ja käyttää mielensä mukaan. Valitettavasti loppukehistä ei ole kuvia, kuten ei myöskään kiihdytyskisoista. Ottikohan joku niitä? Otan mielelläni kuvia vastaan ja lisäilen tuohon samaan kansioon.