Kyllä tämä elämä on sitten joskus yhtä matalalentoa.. ja välillä ottaa köli pohjaan tosi komiasti ;). Viikonloppuna oli Rovaniemellä koetoimitsijakurssi joka tuli suoritettua "hyväksytysti". Nyt sitten vaan kyttäämään niitä kakkososioita. Torstaina pitää käyttää myös Weetu Aslak Rovaniemellä trimmaajatätin luona. Sitten ajellaan lauantaina Sodankylän ryhmikseen ja niiden näytelmien jälkeen käännetään auton nokka kohti Sotkamoa. Sunnuntaina on Sotkamossa kehässä Weeti ja Donna. Keskiviikkona pitäisi vielä pyörähtää Helsingissä työmatkalla, onneksi kuitenkin pääsee "illaksi kotiin" niinkuin se yksi lentoyhtiö lupaileekin. 
Tämä työmatka on kuitenkin vähän erikoisempi kuin yleensä; Emännän matkassa Helsingistä saapuu nimittäin italialainen blueroan tyttö FRANCINI'S NOTTEDAFAVOLA! Haave Bouncy Buffoon\'s cockeripentueesta saattaapi totetutua sittenkin! Kiittelen Jaana (Kennel Shavian) Sinua luottamuksestasi antaa hoteisiimme tämä ihana italialaisneitonen :).

145147.jpg

Mimmi on jo tosi iso ja komia kuin pommikone. Tällä Muoriskalla alkaa ihan selvästi olla jo aika "täys" olo. Ulkona käydään ihan pikapikaa pissillä ja isommilla tarpeilla ja sitten on jo kiire sisälle pötköttelemään mahan viereen. Eilen iltasella istui Emäntä pitkän aikaa Mimmuran vieressä lattialla tunnustellen pentujen elämöintiä vatsassa.
Haikeus on jo iskenyt ja "etukäteisikäväkin".. Mimmi on lähdössä muutaman päivän sisällä kasvattajan hoteisiin vauvoja saamaan. Tulee olemaan todella kova paikka olla Mimmusesta erossa tuon pari kuukautta, jonka neito on pois kotoa. Suattaapi olla, että eräs tietty harmaa sitroään nähdään ajelevan Pelkosenniemi-Tornio väliä usiampaan otteeseen tässä alkusyksyn aikana ;).