Meijän Saganan ensimmäiset näytelmät on nyt näytelty. Ja kyllä neitoa jännittikin se debyytti! Emäntä ehti jo huikata kehäsihteerille, että ei me mahdeta tulla kun tessua jännittää niin kovin. Kun junnunartut huudettiin kehään, päätimme että mennään sittenkin! Ja hyvä, että mentiin. Tulipahan yksi uusi kokemus lissää.

Saga ei ujostellut tuomaria eikä ihmisiä yleensäkään, mutta se hälinä ja vilinä ja miljoonat muut tessut ja kaikki muu uusi... Saga poseerasi ja antoi tuomarin tutkia nätisti, mutta liikkeessä oli UjoHäntä ja luikkia piti muutenkin Emännän selän takana.


Saga bongasi kehän laidalla Isännän.. 'Pliis, help!'

Ihan Ihkaekoista näytelmistä saatiin siis H. Tuomari tykkäsi muuten tytöstä, mutta tuumasi että käytös oli tänään sinisen arvoinen. Eikun reeniä, reeniä maalaistolloille kaupungissa Hymy.

Näytelmistä vielä sen verran, että BB-kasvateista jokunen on pyörähdellyt kehissä tänä viikonloppuna myöskin. Sijoitustyttö Salli (BB Tia Dalma) sai Haukiputaalta EH:n ja Muskeliini (FI & NO CH BB Annie Hall) oli Joensuussa 29.5. PN1 ja VSP! Hienoa ja Onnea Paljosti!!

Ja sitten niihin massukuviin..

Inkalla on menossa tänään 56. tiineysvuorokausi. Vatsanympärys on kasvanut kuudella sentillä viikossa. Ruova on Iso, mutta hyvinvoiva ja hyväntuulinen. Ruoka maistuu mainiosti eikä lähestyvästä synnytyksestä ole vielä merkkiäkään. Ja hyvä niin, ei tarvitse vielä ollakaan.

Suurin muutos meidän mammoista näyttäisi tapahtuneen Benjan massun seudulla. Vaikka senttejä ei ole siunaantunut viikossa viittä enempää, on massun muoto alkanut muuttua. Benjakin voi hyvin, syö ja ulkoilee mielellään. Lenkit on jätetty jo pois, mitä nyt tulevien mammojen kanssa käppäillään takapellolla hissukseen nelistään.

Donnan vyötärölle on tullut viikossa neljä senttiä. Se on aika paljon pikkukoiralle Yllättynyt. Tiineysvuorokausia Donnalla on niin kuin Benjallakin tänään 49. Viime kerralla Donnalla oli ihan samankokoinen 'reppu' tähän aikaan. Tiiä häntä sitten, voiko siitä mitään päätellä...

Alla muutama kuvatus Mammoista toissailtana, kun tuolla takapellolla iltaruuan jälkeen käppäiltiin...

Eikun ensi viikkoon! Saapipa nähdä, joko ensi viikolla näihin aikoihin meidän pentulootassa tuhistelee pikkuisia labukkavauvoja Pusu.