2000394.jpg

No niin, siinä Se Kauan Odotettu Tytin Lapsi nyt sitten on... ja sen Sisko, ja sen Toinen Sisko ja sen Veli ja sen Toinen Veli. Kyllä Emäntä ja Isäntä olivat puulla päähän lyötyjä, kun odottivat yhtä ja saivat viisi! Tervetuloa suureen maailmaan Tytin lapset Salli, Siiri, Saara, Sakke ja Simo!!

Kovasti on ihmispentujen kanssa mietitty tämän pentueen teemaa, jonka mukaan heidät nimetään. Olle on ollut alun alkaen sitä mieltä, että Tytin pentue on Pirates of the Caribbean -pentue. Pentulaatikossamme kitisee siis taas kuuluisuuksia: BB Jack Sparrow, BB Will Turner, BB Elizabeth Swann, BB Calypso sekä BB Tia Dalma :).

Lisää kuvia ja tarinaa tuleepi, jahka tämä varaemo saisi vähän ummistettua silmiään. Takana on ihan uneton yö, kun Tytti oli leikkauksen jälkeen tokkurassa aamukolmeen saakka. Siitä lähtien on ihmetelty yhdessä pentusia. Ensialkuun Tytti oli sitä mieltä, että 'Hyyyiiii! Vie pois nuo!!' Nyt aamupuolella äitipalikka loksahti paikoilleen Tylleröisen korvien välissä ja äsken piti ihan väkisin viedä ulos pissille ja kakille. Kauhia kiire oli takaisin vauvojen luokse, eli valtakunnassa kaikki hyvin siltäkin osin nyt. Myös kaikki vaavut ovat tissittäneet, pissineet ja kakkineetkin eli nyt vain peukut pystyyn, että kaikki lähtisi menemään niin hyvin kuin nyt näyttäisi.

Ja kiitos kaikille teille ihanaisille ystäville, jotka olitte tässä hommassa mukana 'etänä'. Oli mukavaa saada tsemppiä, sparrausta ja myötäelämistä viimeisinä jännittävinä päivinä :).

Tämä räjähtänyttä tennaria muistuttava varaemo painuu nyt tuonne lootan viereen patjalle kötälleen vähäksi aikaa, kun laatikossa on edelleen hiljaista.. Öitä!