Mamma on niin kovin tyytyväinen omaan coccelipoikaansa! Veetu&The Camelboots huomasi vihdoin ja viimein, miten uiminen voikin olla ihanaa! Ollaan tähän asti käyty joella harjoittelemassa uimahommia, mutta oisiko se "iso vesi" vaiko virran tuntu poikaa hirvittänyt siihen malliin, ettei se ole oikein mielellään uimasilleen lähtenyt. Nyt Mammalla sytytti, että pojallehan pitää luoda turvallisemman tuntuiset harjoitteluolosuhteet ja niin suunnistettiin tänä iltana iltakahville eräälle metsälammelle. Lammen rannassa oli luonnon muovaama matala poukama, josta Veeti nouti damia innokkaasti.. aina kauempaa ja kauempaa. Sitten yhtäkkiä Veetun nuppi alkoi säteillä kilpaa auringon kanssa, kun poika sai ahaajustjust -elämyksen; "Tää uiminen on iiiiihanaaaaa!!!" Mamma nakkeli damia loppuajasta jo aika kauas ja ihan ulappaa kohti, jolloin Veeti vain lyhyillä pygmin kintuillaan ponkaisi rantatörmästä vauhtia ja sukelsi korvat lepattaen punaisen damin perään. Palautukset menivät välillä parisen metriä ohi, mutta monta kertaa tuli dami nätisti käteen saakka!!! MAHTAVA POIKA!! 
Taippareita silmällä pitäen palautuksia pitää vielä vahvistaa. Ensi kerralla Emäntä yrittää muistaa ottaa makupalat matkaan vaihtokauppaa varten...

Ilona Ihastus kävi myös uimasilleen muutamia kertoja. Tai noh.. tuota tuota.. voiko sitä läpsimis-roiskimis-hosumis-pojoiiinnng -jutskaa nyt ihan uimiseksi sanoa.. Pääasia on kuitenkin, että tyttären kintut olivat lammen pohjasta irti monen monta kertaa. Siitä se lähtee :).