1815086.jpg
IlluIhanainen, tiineysvuorokausia kuvassa 56.

Meidän Pikkuisen ÄitiKoiran synnytys on käynnistymässä. Aamulämmöt olivat laskeneet eilisestä 37.4:stä 36.8:aan. Nyt sitten vaan mittaillaan päivemmällä uudelleen niin tiedetään, mihin suuntaan lämmöt on menossa; ovatko käyneet yön aikana alhaalla vai vasta laskemassa... Ruoka ei ole enää maistunut pariin päivään ja petiäkin ollaan jo vähän petailtu. Pentulaatikko tuntuu Ilonasta hyvin turvalliselta ja mukavalta makuupaikalta, onhan se Emännän ja Isännän sängyn vieressä, ihan Oman Mamman lohduttavan käden ulottuvilla.

1815087.jpg
Ilonainen 'makuukamarissaan'

Oltiin labukoiden erkkarissa sunnuntaina AlliMaakarin kanssa. Päivä oli mielenkiintoinen, aurinkoinen ja paikalla toinen toistaan upeampia labukkatyttäriä ja poikia. Ja voi niitä pentusia! Alli pokkasi itselleen tällä kertaa ihan vain punaisen nauhan, kun tuomarin mielestä neito oli hieman kapea vähän sieltä sun täältä ;). Isäntä ja Emäntä olivat kuitenkin tyytyväisiä päivän antiin.

1815328.jpg
'Sano AAAAaaaaa...'

1815160.jpg
Alli poseeraa

1815083.jpg

Hillasuolla on kuljailtu jokusia kertoja ja ihan mukavasti tuota hillaa on saatukin, ihan omiksi tarpeiksi. Samalla on tullut lenkitettyä tessut melko tehokkaasti.. illalla on rauha pirtissä, kun tessuteam on vedellyt hirsiä kuka missäkin väsyneenä pitkän suojuoksun jälkeen. Eilen sain mustikoitakin kerättyä sen verran, että saan piirakan tehtyä... ties, vaikka tässä pääsisi kohta varpajaisia juhlimaan ;).

1815084.jpg
Tytti hillasuolla

1815085.jpg
Donna kahlailee