413307.jpg

...ja siinä se nyt sitten on! Ei ehkä ihan niin pystykorvainen eikä kippurahäntäinen, mutta lintukoira kumminkin. Tervetuloa siis joukkoomme, Pikku Alli alias Cannonpowder Ophelia!

Ajatus noutavasta lintukoirasta on kytenyt rinnakkain haukkuvan koiran kanssa koko ajan. Mietimme porukalla rotua, josta olisi mahdollisimman paljon iloa meille kaikille ja niin aloimme kallistua noutavan koiran puolelle. Noutavasta koirasta tulee helposti mieleen noutaja ja noutajasta vielä helpommin labukka. Ja labukkahan on myös oiva toko- ja näyttelykaverikin, eikös vaan ;)? Viime syksystä lähtien olen käynyt keskusteluja erään labukkakasvattaja -ystäväni kanssa pennusta, joka olisi mahdollisimman potentiaalinen kaikenlaiseen harrastuskäyttöön, niin noille ukoille kuin itsellenikin. Suunnitelmia kasvattajalla olikin tälle vuodelle. Itse halusin (tietysti) upeasta yhdistelmästä sen upeimman nartun, en sen enempää enkä vähempää. Aika kului ja kävimme monta keskustelua asian tiimoilta miettien eri vaihtoehtoja. Lopuilta päädyimme ratkaisuun, joka varmasti tyydytti kaikkia; saimme kotiimme sijoitukseen upeista vanhemmista, pentueen lupaavimman tyttösen, Pikku Allin! Allin emä on Hilun oma kasvatti, Cannonpowder Boomerang (3xsert) ja isä upea ruotsalainen herra KANS MVA S MVA FIN MVA S JVA Briggle`s Marble Muffin, jota aika säästeliäästi tyttösille on yleensä annettu.

Alli on mukavarakenteinen pikkunoutaja, jolla on hyvät mittasuhteet ja muutenkin paikat kohdallaan, myös korvien välissä. Luonteeltaan neiti on aivan uskomaton; vapautunut, utelias, rohkea ja energinen. Neiti vaikuttaa myös todella oppivaiselta ja innokkaalta oppimaan. Nimi on tullut tutuksi vuorokaudessa ja neiti tulee kutsusta luokse hurjaa vauhtia.

Lauman muut jäsenet ovat suhtautuneet uuteen tulokkaaseen hyvin, Donnasta ja Allista tuli heti hyvät ystävät.

Lämpöiset kiitokset ja halit vielä Hilulle & perheelle, kun luottivat tämän ihanan tyttären ja aarteen meille!

413302.jpg
Uusi Mamma ja Pikku Alli

413303.jpg
"Missä siskot ja veikat? Missä Äiti?"

413306.jpg
"Missä mie oon? Var är jag?"

413304.jpg
"No, oon missä oon mutta tää on MUN!"

413308.jpg
Donna ja uusi riehumiskaveri Alli...

413309.jpg
...joilla leikit meni heti yksiin...

413312.jpg
...

413311.jpg
"Ai perhana!! Tuo kävi kipiää!! Häivy!!"

413314.jpg
Ei se pikkuinen jaksa kauaa kerralla pelata...