Wappu tuli ja myös meni menojaan. Munkkeja syötiin tietysti ihan liian monta, simaa tuli rullitettua useampi puteli..

Kelit olivat wapun tienoilla aivan uskomattoman kesäiset, lämpötilat parissakymmenessä eli ihan hellelukemat ainakin oman mittapuuni mukaan. Etelän kasvatit olivat ihmeissään, kun saivat vielä wappuaattona rillata kelkalla takapeltoa ristiin rastiin. Lunta oli kyllä ihan kivasti, tosin se oli jo aika märkää. Ja olihan tuossa pellolla semmoinen kunnon lammikkokin, missä pääsi mukavasti kokeilemaan kelkkojen kelluntaominaisuuksia...

1530988.jpg

1530989.jpg

Wapun jälkeen suurin osa lumista saikin kyytiä. Kävimme porukalla retkuilemassa Pyhän Isokurussa, tosin ihan Pyhänkasteenputoukselle ei ollut asiaa kurussa vielä olevan lumen ja veden vuoksi. Ilma oli kuitenkin aivan upea, Herra Saku Sammakkokin suostui kuvattavaksi kesäisen päivän kunniaksi.

1530991.jpg

1530990.jpg
Portaita Isokurun pohjalle on hieman vajaa parisataa.. kyllä siinä saa reidet ja pohkeet ihan kivasti hapoille, kun reippaasti askeltaa ;).

Viikonloppuna saivat sitten tessukoista Mimmi ja Ilonakin korkata näyttelykauden. Oltiin Posion ryhmiksessä, tuliaisina Ilonalle H ja Mimmille varaserti & PN3 -sijoitus. Kirkkaimmat pystit pokkasivat Goldbear's Papaya eli Kaisan ihana Aya, joka oli ROP sekä hurmaava herra Dacosen Alessandro, Kirsin Ossi, joka oli VSP. Hurjasti onnea molemmille!

Ilonaisen H selittyi tuomarin mukaan neitokaisen pienellä koolla. Lisäksi tuomari oli vähän sitä mieltä, että IlluIhanainen on hieman turhan pentumainen AVOimeen luokkaan ;). Ilonan esitti Sanna Palojärvi, kiitokset vielä Sanna Illun taidokkaasta esittämisesti!

1530996.jpg
Meidän Illu pentumainen? No eeeiiiii....!!

1530995.jpg
Vaan osaa se neito seisoakin hienosti!

Appropåå!! Mitä pentuihin tulee.. Muska eli Mimmin Tytär BB Annie Hall sai taas hienosti KPn mukavin arvosteluin, tuomari piti pikkuneitiä erittäin lupaavana. Onnea taas, Helena!

1530997.jpg
Bouncy Buffoon's Annie Hall alias Muska

Myös Muskan sisko Minttu, BB Ally McBeal oli saapunut Posiolle kasvattimammaansa, äitiään ja siskoaan moikkaamaan. Olipas neitosesta kasvanut hieno tyttö! Luulen vähän, että tästäkin tyttärestä kuullaan vielä :). Kiitokset vielä Laura & Perhe, kun jaksoitte ajella pitkän matkan meitä tapaamaan ja tyttöä näyttämään!

1530993.jpg

Niin... se Mimmukan viimeinen serti antaa vielä odotella itseään. Kun nuo karvat nyt vaan pysyisivät edes sinne Juhannusnäytelmiin...

1530998.jpg
Janipan Bea 'Mimmi' AVO ERI2 PN3 VA-SERT

1530992.jpg
Mimmu näyttää niin ylpeältä ruusukkeessaan :)