500683.jpg

Mimmin kanssa korkattiin kisaura tänään ja täytyy myöntää, että tyytyväinen päivän antiin saa olla! Oltiin ALOkasluokassa neljänsiä yhdestätoista osallistujasta ja saatiin ykköstulos 173:lla pisteellä :). Pistesaldo oli kyllä aika upea liikekohtaisesti; luoksepäästävyys, paikkamakuu, molemmat seuraamiset, luoksetulo ja kokonaisvaikutus olivat kymppejä! Jäävät liikkeet olivat vähän haasteellisempia, liikkeestä maahan oli 8,5:n pisteen arvoinen ja liikkeestä seiso taas 8:n. Hyppy meni harmittavasti nollille.. Mimmillä tuntuu olevan hyppy nyt vähän hukassa, Emännältä pitää kysellä ja varmistella, onko se nyt ihan varma että pitäisi hypätä. Hmmmm.. tähän probleemaan meidän pitää löytää ratkaisu. Vähän jäi kismittämään hypyn nolla, se kun kuitenkin laski kokonaispisteitä melkoisesti!!

Kisat pidettiin Ounashallilla, joka oli kieltämättä aika haasteellinen paikka tokossa kisaaville. Hallissa järjestettiin samaan aikaan agilitykisat ja hieman ohjaajaa jännitti, miten koira pysyy paikkamakuussa. Täytyy myöntää, että kaksiminuuttinen tuntui viideltä. Hienosti ja lunkisti Mimmi paikkamakuun kuitenkin teki, vaikkakin vaihtoi asentoa sfinksiasennosta lonkka-asentoon (sillä kohtaa Emännällä nousahti niskavillat pystyyn; "No nyt se perk nousee!!"). Haastetta tähän liikkeeseen toi myös naapurin karkaaminen paikaltaan. Emäntä on todella ylpeä MimmuMammustaan!

Mukavalta tuntui myös tuomarin kommentit "hienosta yhteistyöstä ja harmonisesta sekä kauniista seuraamisesta" (vaikkakin Mimmi hieman ennakoi molemmissa jättävää käskyä). On hieno juttu, että intensiiviseen ja iloiseen kontaktiin panostaminen näkyy myös ulospäin. Jättävät liikkeet ja hyppy pitää nyt saada sille mallille, että ovat toukokuun omissa kisoissa paremmat.

Mimmin osalta tämän vuoden tavoite alkaa häämöttää, TK1 voipi olla ihan mahdollinen saada ennen mammalomia..