Ilona on saanut peuhaamiskaverin ja kasvukumppanin ihan naapuriin! Mamman systeri on alkanut hurahtaa berneihin tuon Mimmin ansiosta pikkuhiljaa aina pahemmin ja pahemmin ja tietäähän sen, miten siinä käy. Naapuriin siis muutti Janipan Giselle, Berniitan All My Loving'in ja Janipan Xenan pirtsakka tyttö, jota Tytti Tuttiseksi kutsutaan. Tytti oli kaksi ensimmäistä päiväänsä uudessa kodissa hieman arka ja varovainen, mutta ihan valehtelematta voi nyt sanoa, että Neiti on ärhäkkä kuin kuraveellä pesty kujakissa. Se käy surutta Älyttömällä Ärinällä Ilonan kimppuun hampaat ja silmät välähdellen. Toinen, vaikka onkin isompi, on välillä hätää kärsimässä tuon pikkuriiviön kanssa. Tytille tullaan tekemään myös jonkinlainen oma sivu, joten tämänkin pikkuneidin kasvua ja kehitystä saapi seurata meijän sivuilta jatkossa.

Ilona kasvaa ja oppii uutta. "Remmilenkillä" on käyty jo monta kertaa ja panta&talutin -systeemi ei enää ärsytä ollenkaan. Alussa neitokainen pomppi koko matkan "sinne ja takaisin" ja säesti akrobaattiesitystään hurjalla ärjynnällä kiskoen taluttimestaan vastaan kuin mikäkin Suuri Suojelukoira. Meidän lenkit postilaatikolle on kuitenkin jo rauhallisempia ja Neiti malttaa haistella ojan varsia ja tolpan juuria ihan kuin mukamasten isommatkin :). Myös kontaktiharjoitukset on aloitettu ja täytyy sanoa, että kyllä nuo ryökäleen kakarat oppivat sitten nopeasti asioita tuossa iässä. Neiti istua napottaa ja katsoa tapittaa silmiin tietäen, että siitä se makupalan murunen aina tulee!! 

Mimmillä oli taas hotspot, tällä kertaa hännän tyvessä. Ei olla siis päästy VEPEilyhommiin vieläkään. Mimmin kanssa on myös tokoiltu ja keskitytty seuraamiseen, paikallamakuuseen ja noutoon. Seuraaminen on ihan OK ja käännökset oikeaan on aloitettu. Matkat ovat vielä tosi lyhyitä ja palkkausta yritetään vaihdella, että hommassa säilyisi tuo ihana into. Vaikka tyttö haluaa olla mieliksi ja keittelee melkein aamupuurotkin käskystä, yksi asia on aivan hirmu vaikia; nimittäin kapulan suuhun ottaminen. Ollaan siis vasta vaiheessa, jossa nami tulee pelkästä kapulan suussa käyttämisestä. Ei puhettakaan, että tyttö vielä pitelisi kapulaa itse suussa. No, hiljaa hyvä tulee. Eiköhän se kapulakin jää suuhun vielä joskus...