614612.jpg

Donnan massu kasvaa kasvamistaan. Ruoka maistuu vielä todella hyvin ja käytös on muuttunut Ärsyttävän Energisestä Ihmeellisen Ihanaksi, rauhalliseksi ja seesteiseksi :). Vyötärön ympärys on kasvanut kunnioitettavan 63 cm mittaan, eli 18 senttiä on tullut lisää mittaa alkuperäisestä!

614611.jpg

Helmiäinen on sopeutunut laumaamme hienosti. Neiti on erittäin terhakka, villi, rohkea ja hömppä pieni cavatyttö. Olemme harjoitelleet pöydällä seisomista, pöydällä tapahtuvien hoitotoimenpiteiden tekemistä ja näyttelyhihnassa sievästi juoksemista. Pellon kaikkien rotujen näytelmiin olisi tarkoitus tehdä debyytti, mikäli turkki ja poseeraustaidot ovat siinä kuosissa ;).
Ohessa katkelma Lempin (KePosta paljon parempi nimi) versiosta näytelmästä "Postimies ehti soittaa vain yhdesti".

614591.jpg

Olimme tänään jahtaamassa Mimmin kanssa sitä viimeistä ALOn ykköstä ja tulihan se sieltä! Toisaalta Emäntä on todella tyytyväinen, toisaalta kaivelee niin maan perusteellisesti se yksi nolla muuten hienossa sarjassa... Mimmi ei taaskaan hypännyt ensimmäisellä käskyllä! Sen otan tosin jo omalle kontolleni; jännitti siinä vaiheessa jo pikkusta vaille per****n paljon, hyppy kun on ollut vähän tuurissaan koko ajan. Katsomosta tuli kommenttia jälkeen päin, että "Mitä hemmettiä oikein tepisit?" Koira otti siis jännitykseni itseensä, meni epävarmaksi ja jäi käskyn jälkeen esteen taakse kyselemään, että "Oletkos nyt ihan amerikanaikuistenoikeesti sitä mieltä, että pitää mennä yli?"
Pistemäärä tuosta hypyn nollasta huolimatta kuitenkin 176, kaikki muut liikkeet kymppejä mutta seuraaminen taluttimetta yhdeksän (ennakoi, ennakoi...). Noh, pääasia kuitenkin, että nyt Mimmuraisen virallinen nimi kuuluu: TK1 Janipan Bea :D!!!

614592.jpg
Luoksepäästävyyttä testaamassa.. "Tuu vaan, kiltti setä :)"

614593.jpg
Paikkamakuussa

614597.jpg
Seuraaminen taluttimetta

614598.jpg
Mimmi perusasennossa, hieman liian edessä

614599.jpg
Liikkeestä maahan

614600.jpg
Liikkeestä seiso

614601.jpg
Ja tämä oli se ilmainen uusinta ;)

Vaan ei se myötätuuli vielä lakannut puhaltamasta! Nopsukka, Noppe, Nappeli, meidän perheen italialaisvahvistus NotteDaFavola kävi kisojen jälkeen virallisessa silmätarkastuksessa ja silmät todettiin terveiksi toistamiseen. Nyt vain odotellaan sitä juoksua....

614613.jpg