Donnalla on tiineysviikkoja nyt 6+1 eli lopputiineyttä kohti ollaan menossa. Pikkuinen MammaKoira on vielä kovin reipas, vaikka vatsa ihan selvästi jo painaa. Reippailun vastapainoksi Donna vetelee ihan mahtavan kuuloisia päikkäreitä; ikkunat helisee ja verhot heiluu Tulevan Mamman kuorsatessa.

Meijän bernukat Mimmi, Ilona ja Aamu päästelivät tänään ylimääräistä energiaansa takapellolla. Toiveissa olisi, että ylimääräiset höyryt tulivat nyt kaikki pihalle eikä huomenna tarvitsisi näytelmissä sitten enää ainakaan ihan niin kauhiasti riekkua.


Vasemmalta oikealle Aamu, Mimmi ja Ilona


Mamman Mimmukulta


IlluIhanainen


Aamu ja Ukkeli juoksee kilpaa


Nellukalla alkaa näkyä jo uuma!

Nappasimpa ohimennessäni muutaman kuvan hepoistakin.. Niillä on ollut parin viikon ajan ihan pullapollepäiviä, kun Emäntä on ollut niin kiireinen ja väsyksissäkin hektisten päivien ansiosta. Noh, eipä nuo ole valittaneet, kun on ollut illalla talliin mennessä puhdas peti missä maata ja heinää turvan alla syötäväksi :).

Ai niin! Pitää oikeen kehua.. Jos joku olis sanonut mulle vielä joku aika sitten, että alan metsurinhommiin sanan varsinaisessa merkityksessä, oisin kehottanut miettimään sanojaan uudelleen.. Olen aina vähän pelännyt moottorisahaa toisenkin kädessä, omaan kouraan en ole sitä suostunut ottamaan mistään hinnasta. Huomasinpa tuossa kuitenkin viime viikonloppuna, että kuusi mottia saatiin isännän kanssa reilun päivän aikana nurin. Ja meikäläinen heilui oman Partnerinsa kanssa siinä missä isäntäkin! Että ihminen osas olla ylpee itestään!!