Ihan kiva, että liukkaat kelit ja vesisateet ovat toistaiseksi taas ohi, mutta ei tämäkään keli ole mistään kotoisin. Pakkasmittari näyttää nytkin -30, joten aika kuiva keli ompi ulkona. Koirien kanssa ei paljoa viitsi lenkkeillä näillä ilmoilla, pikaisesti vaan käydään pissalenkillä ja enimmät höyryt päästelemässä tuolla omalla pellolla. Pirtin uunia on lämmitetty ja karvakorvat nauttivatkin keittiössä uunin lämmöstä..

339925.jpg
...cavatytöt omalla patjallaan...

339926.jpg
...bernukat paljaalla pirtin lattialla...

339921.jpg
...kunnes Tytti päätti kokeilla nokosten onnistumista puulaatikon päällä.

339922.jpg
Essin mielestä paras köllöttelypaikka on joko Isännän kainalossa...

339924.jpg
...tai sitten PikkuMiehen viekussa :).

Meijän PikkuMies on muuten saanut joku aika sitten kauan haaveilemansa ihan ikiomat lemmikit; kultakalat! Jokaisella sintillä on oma nimikin, ovat kuulemma "semmoisia persoonia" ;).

339918.jpg

339919.jpg

339920.jpg

Axun pitkäaikainen haave ja projekti, oma metsästyskaveri maalintumetsälle ja miksei hirvijahtiinkin, on toteutumassa vihdoinkin. Kovasti on poika touhunnut asian eteen ja odottaa jo innokkaasti kesää, että "olis vihdoin ja viimein jotain järkevää tekemistä". Koira pitää totuttaa metsässä kulkemiseen, kertoa miten hihnassa kuljetaan sievästi, tullaan luokse kutsusta, jne. Sunnuntaina mennään katsomaan siis tällaisia... yksi niistä on kuulemma Rellu, saapipa nähdä kuka.

339934.jpg