Niinhän siinä on sitten taas käynyt, että lähtöitkuja on saanut itkeä useampaan otteeseen. Ei tähän meinaa tottua, että pentuset lähtevät maailmalle. Mieltä tosin lohduttaa kovasti se, että lapsoset pääsivät taas ihaniin perheisiin, odotetuiksi ja toivotuiksi perheenjäseniksi.

2140967.jpg

PikkuSakke, BB Jack Sparrow, lähti Kärsämäelle Niina Haapakosken ystäväksi. Onnea matkaan pikkuinen, olehan reipas poika!

2140969.jpg

'Minä lähden Pohjois-Karjalaan'... lauleskeli kuvassa oikealla poseeraava Simo, BB Will Turner. Simo ilahduttaa tätä nykyä Virpi ja Timo Maljan perhettä Juukassa. Suukkoja Äijälle!

2140968.jpg

No entäs Siiri sitten.. Meidän 'lapphalainen valakhiapää' BB Calypso hyppäsi lentokoneeseen ja matkasi kauas etelään, Espooseen asti! Siiri valloitti Eija Nyströmin sydämen kertaheitolla. Toivomme ystävyksille monta, monta iloista ja onnentäyteistä yhteistä vuotta!

Vielä 'omassakotona' rakastavia perheitään odottelee Saara, ehkä myös Salli mikäli sopiva aktiivinen (sijoitus?)koti löytyisi..

2140965.jpg

2140952.jpg


Meillä on muuttorumba alkanut. Loppuvuosi tulee olemaan muuton vuoksi aika hektistä ja kun laajakaistakin tulee siirtymään kohtsillään uuteen paikkaan, otathan tarvittaessa yhteyttä puhelimitse numeroon 040 839 4482!

Iloista Joulun odotusta kaikille toivottaa Team Bouncy Buffoon's :).