Mimmistä on kasvamassa komia tyttö. Se muistuttaa jo "ihan oikeeta" berniä, niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Muhkea ja lempeä olemus saa aikaan sen, että remmilenkeillä kylillä saapi pysähtyä useaan otteeseen juttelemaan vastaantulijoiden kanssa ja ottamaan rapsutuksia vastaan.. Mainittakoon ihan kuriositeetin vuoksi, että Mamma siis juttelee vastaantulijoiden kanssa ja Mimmura ottaa vastaan ne rapsutukset.  "Juu, Mimmi oli nimi. On se sama koiruus, joka oli siinä lehdessä. On se tosiaan kasvanut mahdottomasti. Kyllä on komia tyttö, juu. Ja paksuthan ne on nuo pulikkatassut..." Mimmin ystävällinen olemus vetää puoleensa niin nuoria, kuin vähän vanhempiakin. Noina hetkinä Emäntä on niin ylpis ja niin mairee..
Vaan osaapi se tyttö nostattaa verenpainettakin; kuulemus- ja näkemyslahjat häviävät välillä ihan totaalisesti! Neitokainen saa sellaisia kummia hepuleita, joiden aikana ajatetaan cavaliereja, juostaan "käjet korvilla" naapurin pihalle ("enkuuntele, enkuuntele, enkuuntele.."), laukotaan pää kolmantena jalkana metikkoon puun taa piiloon jne jne. Vaikka Emännästä lähtee tosi pahoja ääniä ja kielloiksi tarkoitetut rääkäisyt saa naapuritkin vetämään lippaan, ei nuo äänet tee Mimmiin välillä mitään vaikutusta. Taktiikan vaihtaminen, eli selän kääntäminen (hammasta purren) saa Mimmin kuutioimaan, että onpas tylsä ja helposti "periksiantavainen" tapaus.. niin se juosta hölkkäsee Mamman helmoihin naureskellen ilkikurisesti päin naamaa. Mamma voi melkein kuulla korvissaan bernin ilkkuvan iloisesti "luuuuuusööööööö".
Ihme kyllä meijän tokotuokioihin tämä murkkuikä ei näytä mitenkään vaikuttavan. Neiti on innolla ja hyvällä kontaktilla leikissä mukana. Seuraamisen alkeita otetaan edelleen ja edetään ihan lyhyin askelin. Pisin seuraamispätkä taitaa olla vielä neljän, viiden metrin luokkaa. Paikallaanoloa ja maahanmenoa treenataan myös, samoin luoksetuloa ja eteen istumista. Uutena liikkeenä on otettu seisomista liikkeestä. Mimmin kanssa on niin ihana puuhata, kun sillä on koko ajan naamallaan sellainen onnellinen virne ja häntä heilua huiskaa puolelta toiselle. Kyllä siitä tyttärestä vielä Mammalle hyvä tokokaveri tulee, jahka saadaan tuo kuulo palautumaan.